"Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi"’ndeki Prof. Dr. Ali KEÇEBAŞ, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İçerisinde Birinci Sırada

Stanford Üniversitesi’nden Jeroen Baas, Kevin Boyack ve John P.A. Ioannidis tarafından 190 bini aşkın bilim insanın değerlendirilmeye alındığı ve dünyanın en etkili bilim insanlarını tespit eden "Updated Science-Wide Author Databases of Standardized Citation Indicators" başlıklı çalışmanın sonuçları Elsevier tarafından 10 Ekim 2022 tarihinde yayınlandı. Sıralama, “Kariyer Boyu Etki” ve “2021 Yıllık Etki Sıralaması (2021 yılı çalışmalar)” olarak iki kategoride listelendi.

Bu iki kategoriye göre Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali KEÇEBAŞ Hocamız 2022 yılında dünyanın en etkili bilim insanları listesine girmiştir.

“Kariyer Boyu Etki” sıralamasında MSK Üniversitemizde BİRİNCİ SIRADA ve “2021 Yıllık Etki” sıralamasında İKİNCİ SIRADA yer almıştır.

Detaya aşağıdaki linkten ulaşılabilmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 14.10.2022 14:17 Okunma Sayısı : 399

Son Duyurular