Prof. Dr. Ali Keçebaş Üçüncü Kez Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Stanford Üniversitesi’nden Jeroen Baas, Kevin Boyack ve John P.A. Ioannidis tarafından 190 bini aşkın bilim insanın değerlendirilmeye alındığı ve dünyanın en etkili bilim insanlarını tespit eden "Updated Science-Wide Author Databases of Standardized Citation Indicators" başlıklı çalışmanın sonuçları Elsevier tarafından 4 Ekim 2023 tarihinde yayınlandı. 

Stanford Üniversitesi tarafından yapılan değerlendirmede, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Keçebaş, üst üste üçüncü kez dünyanın en etkili bilim insanları listesine adını yazdırdı.

Bu başarı, Prof. Dr. Ali Keçebaş'ın bilimsel katkıları ve sürekli olarak yüksek etki yaratan araştırmalarını gösteriyor. Kendisi, enerji sistemleri mühendisliği alanında dünya genelinde tanınmış bir isim haline gelerek üniversitemizin uluslararası arenada da tanınmasına büyük katkı sağlıyor.

Prof. Dr. Ali Keçebaş'ı tebrik ediyor ve gelecekteki başarılarının da bu çizgide devam etmesini diliyoruz. Bilim dünyasının en önde gelen isimlerinden biri olarak, üniversitemizi ve Türkiye'yi gururlandırmaya devam edeceğine inanıyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 07.10.2023 13:04 Okunma Sayısı : 177

Son Duyurular