Yüksek Lisans Öğrencilerimizin Heinrich Böll Stiftung Derneği Burs Başarısı

Gururla bildiriyoruz ki Yüksek lisans öğrencilerimiz İstemihan Şahinkesen ve Barış Kusun, Heinrich Böll Stiftung Derneği tarafından verilen bursla onurlandırılmışlardır.

Heinrich Böll Stiftung Derneği, Enerji dönüşümüyle ilgili yapılacak araştırmalar iklim değişikliğiyle mücadele başta olmak üzere fosil yakıtların tedavülden kaldırılması; ekonominin karbonsuzlaştırılması ve düşük karbonlu alternatiflerin geliştirilmesi; güneş ve rüzgâr başta olmak üzere yenilenebilir enerji; enerji verimliliği teknolojileri, uygulama biçimleri ve yönetimi; yenilenebilir enerjinin ve verimlilik uygulamalarının finansmanı; fosil yakıtlara dayalı ulaşım sistemlerinden motorsuz ulaşıma, toplu taşımaya ve elektrikli araçlara geçilmesi; enerji politikaları ve enerji demokrasisi gibi konuları kapsıyor.

Bu vesileyle, Heinrich Böll Stiftung Derneği'ne teşekkür ediyoruz. Bu burs programının, öğrencilerimizin ve bölümümüzün başarısına büyük katkıda bulunacağına inanıyoruz.

Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 27.10.2023 18:57 Okunma Sayısı : 137